Horvátország egyénileg

adriai apartmanok, kempingek, hotelek

Részletek

Egyiptom nyaralás

 

Részletek

Görögország nyaralás

Előfoglalási akció!!!

Részletek

Gran Canaria

Kanári-szigetek nyaralás repülővel

Részletek

Thaiföld, a mosolyok földje

csoportos körutazás és nyaralás repülővel

Részletek

Egyesült Arab Emírségek - Dubai

csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Részletek

Hétvége a Magas Tátrában és a Csorba-tónál

Szlovákia, Magas Tátra, Magas Tátra Útazonosító: 508741
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Sportos kirándulások
Leírás

Tartson velünk egy hétvégi, élményekben dús bakancstúrán a csoda szép Magas-Tátrában! A túravezetőkkel bejárjuk a szebbnél szebb tájakat: Csorba-tavat, lombkorona sétányt, Tarjaka vízesést, majd, ha elfáradtunk, megcsodáljuk városait, mint Lőcse, Ótátrafüred és Szepesszombat! 2 nap 2 élmény: TÚRA és KULTÚRA!  

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Magas-Tátra térségében Hotel 3*. Szobák: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, ingyenes WiFi, Tv. Egyágyas szoba: 1 ágy, felszerelése azonos a 2 ágyaséval.

Ellátás: 1 svédasztalos reggeli; felár ellenében menü vacsora (ajánlott).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok).

Időpontok 2024:
Június 29-30.

Program:
1. nap - Lőcse, Bachledka lombkorona sétány, Szepesszombat
Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Déli órákban felkeressük a varázslatos Bachledka lombkorona sétányt és kilátótornyot, mely tetetején egy "adrenalin háló" feszül. Az erdő közepén magasodó látványosság a földről a 32 méter magas sprirális alakban kanyarodó toronyba vezeti a látogatókat. Készüljön fel a "tátrai kétezresekre" nyíló csodás kilátásra. A bátrabbak lecsúszhatnak, mások pedig visszasétálnak. Majd érkezés a Szepesség leghíresebb városba, Lőcsére. A történelmi belvárost, mely a világörökség részét képezi, a csaknem teljesen fennmaradt városfalak ölelik körbe. A város közepén Szt. Jakab templomba látogatunk, mely legnagyobb és egyedi fából készített oltárral dicsekszik.  Nap utolsó állomásra Szepesszombat, ez a mesés szepességi város a maga kontytetős házaival. Itt az ideje szállás felé utazni és a finom vacsorát elfogyasztani. 

2. nap -  Csorba-tó, Ótátrafüred, Tarajka, Tarpataki vízesés
Ízletes reggeli után irány a szlovák Magas-Tátra legismertebb és leglátogatottabb tátrai tengerszemhez, a Csorba-tóhoz utazva folytatjuk az utunkat. Pazar látvány mellett körbejárhatnak a tavat, vagy ha az idő és az időjárás is engedi, ülőfelvonóval (térítés ellenében) felmehetnek a tó fölé magasló csúcsra (1830 m). Csodás látványban részesülnek a környező szikla óriásokra, völgyekre.  A csúcsról leereszkedve irány a  Tátra központi részén található város, Ótátrafüred. A település igazi felendülése XIX. századból ered, és ezt, az itt fakadó víznek köszönheti. Ezt a kissé savanykás ízű vizet mi is megkóstoljuk szabad időben. Majd a Tarajkai csúcs (1285m) a cél. Sétálva kapaszkodunk fel a hegyre, vagy fogaskerekűvel (térítés ellenében) röpke 7 perc alatt érünk fel. Majd, egy élményekben gazdag séta keretében nekivágunk turista utakon, az Óriási vízesésig, mely 20 m-ről zúdul alá. Útközben a legrégebbi Reiner kunyhónál megállunk egy frissítőre, mely még meghittebbé varázsolja a pillanatot.Rövid pihenő alatt csodás képeket készíthet a völgyet körülvevő Magas Tátra csúcsairól. Az erdőben szerpentineken ereszkedünk le a Tarpataki vízesésekhez. Innét egymás követik a szebbnél szebb vízesések. Tarajkát elhagyva rátérünk a lefelé induló turistaútra és Ótátrafüredre érünk, ahol mindenki felfrissülhet szabad idő keretében. Ezzel zárjuk ezt a kellemes és élményekben gazdag kirándulást ebben a páratlan környezetben, a Magas-Tátra vadregényes tájain. Buszunkra szállva irány Magyarország! Visszaérkezés késő esti órákban. 

A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt! A túra nem túl megterhelő egy gyalogláshoz szokott személynek! 

Javasolt egyéni felszerelés: felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a Magas-Tátra környékén az időjárás igen változékony, ezért az utazást megelőző napokban figyeljék az időjárási előrejelzéseket és a ruházatukat a várható időjárásnak megfelelően állítsák össze. Nagyon fontos a kényelmes, vízálló és réteges túraöltözet. Javasolt a magasszárú, vízálló bakancs.

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

HÉTVÉGE A MAGAS TÁTRÁBAN 2024. 2 nap / 1 éj
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 06.29 - 06.30.
Felnőtt 44 900 Ft (115 Eur)
3. ágyon 15 évig  39 900 Ft (105 Eur)

Figyelem! Társítási lehetőség csak félpanziós ellátással 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.

Vacsora: 4 500 Ft/fő  (12 EUR/fő).

Egyágyas felár: 9 900 Ft/fő  (25 EUR/fő).

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 10 EUR/fő

Belépők és felvonók a helyszínen: kb 65 -70 Eur/fő.

Minimum létszám: 35 fő.

A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi díjat és a belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-06-29 - 2024-06-30 1 éj, min. éjszakák száma: 1 2 ágyas (pótágyzható) Reggeli 44.900 Ft Ft/fő reggelivel
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok