Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Adatvédelmi nyilatkozat

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. (a továbbiakban: Avtv.), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. (a továbbiakban: Info tv.) alapján a Sümegi és Sümegi Kft. Sümegi Travel az alábbi adatkezelési tájékoztatót alkotja figyelembe véve az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

AZ ADATKEZELŐ SZEMÉLYE:
 
Név: Sümegi és Sümegi Kft. Sümegi Travel 
Cím: 8630, Balatonboglár, Dózsa Gy.u.44.
E-mail: sumegitravel@t-online.hu
Engedélyszám: U-000445
Ügyvez: Sümegi Tamás ügyvezető
 
AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA:
 
A Sümegi és Sümegi Kft. Sümegi Travel az Utas személyes adatait csak az Utas hozzájárulása (foglalása és/vagy regisztrációja), vagy jogszabály kötelező előírása alapján kezeli.
 
AZ ADATKEZELÉS CÉLJA:
 
A  Sümegi és Sümegi Kft. Sümegi Travel az Info tv. alapján személyes adatot kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhet, amely kizárólag a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető. E célok lehetnek különösen:
  • regisztrációhoz és hozzájáruláshoz kötött direkt marketing tevékenység
  • szerződéskötés
  • utazási csomag, repülőjegy, szállodai szolgáltatás értékesítése, közvetítése
  • panaszok, bejelentések, igények kezelése
  • igényérvényesítés
  • kapcsolattartás
  • jogszabályi előírások, kötelezettségek teljesítése
Az Utastól a foglalás/regisztráció során tehát csak olyan adatok kérhetőek, amelyek az utazás létrejöveteléhez vagy egyéb szolgáltatás teljesítéséhez szükségesek.