Horvátország egyénileg

adriai apartmanok, kempingek, hotelek

Részletek

Egyiptom nyaralás

 

Részletek

Görögország nyaralás

Előfoglalási akció!!!

Részletek

Gran Canaria

Kanári-szigetek nyaralás repülővel

Részletek

Thaiföld, a mosolyok földje

csoportos körutazás és nyaralás repülővel

Részletek

Egyesült Arab Emírségek - Dubai

csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Részletek

SZILVESZTERI VÁROSLÁTOGATÁS LISSZABONBAN

Portugália, Lisszabon, Lisszabon Útazonosító: 645756
  • Szálláskategória: Egyéb
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás magyar idegenvezetővel
 

Portugália magával ragadó fővárosa, Lisszabon egész évben izgalmas látnivalókat ígér. Történelmi emlékekben, színes múzeumokban, ódon kávéházakban, hangulatos kis kockás abroszos éttermekben egyaránt gazdag a pezsgő hangulatú város. Lisszabon óvárosának több száz éves házait kézzel festett csempék öltöztetik díszbe, érdemes elveszni a kanyargós macskaköves utcácskák szövevényében és gyönyörködni ezekben a régi épületekben. A Tejo folyó partján szemünk elé táruló panoráma, a dombról letekintő, robusztus Szent György vár képe, az este kivilágított sugárutak és terek látványa felejthetetlen élményt nyújt.

Lisszabon kellemes, télen is tavaszias klímája miatt ideális helyszín szilveszterkor is, éjfélkor a Tejo folyó fölött pazar tűzijáték köszönti az újévet.

1. nap o Budapest - Lisszabon

Elutazás Budapestről Lisszabonba átszállással. Érkezést követően félnapos városnézés a portugál fővárosban: az óvárosban a híres Alfama negyedben tett sétát követően a középkori Szent György vár megtekintése. Majd utazás a Belém-negyedbe, ahol a manuelin stílusú Szent-Jeromos kolostor, a Belém-torony és a Felfedezők Emlékművének külső megtekintése szerepel a programban. Az Alfama negyedben a várba egy rövid szakaszon meredek, macskaköves utcán lehet feljutni. Késő délután a szállás elfoglalása. Négy éjszakai szállás reggelivel Lisszabonban.

2. nap o Lisszabon (Sintra, Cabo de Roca)

Félnapos fakultatív program: utazás Sintrába, séta a hangulatos óvárosban. Sintrában a kastélyok, paloták és villák közül néhány még királyi kötődéssel bír, építészetük a XIX. századra nyúlik vissza, amikor Sintra a királyi család és a lisszaboni nemesség virágzó menedékhelye volt. A Sintrai kultúrtájat az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Tovább utazás a festői szépségű Cabo da Rocá-hoz, Európa legnyugatibb pontjához. A tengerbe nyúló sziklaszirtről lenyűgöző látvány tárul a kéklő óceánra. Visszautazás Lisszabonba.

Este szilveszteri vacsora a szállodában, mely a félpanzióra befizetett utasok részére vehető igénybe, felár ellenében. A tervezett program szerint büfévacsora 19.30-22.00 óra között, személyenként üdítő, a szálloda által megjelölt sör, fehér és vörösbor, kávé vagy tea fogyasztással.

3. nap o Lisszabon

Pihenés, szabad program.

4. nap o Lisszabon

Pihenés, szabad program.

Egész napos fakultatív kirándulás: Fatima, Batalha, Nazaré. Reggelit követően elutazás autóbusszal Fatimába: a kisváros az 1917-ben itt történt vallási jelenésektől lett ismert, mely a katolikus hit fontos zarándokhelyévé tette. A neoklasszicista fatimai bazilika 65 méteres tornyával és hatalmas aranykoronájával uralja a teret. Tovább utazás Batalhába, ahol a Világörökség részét képező kolostor megtekintése. A kolostor Portugália egyik építészeti remeke, kápolnájában van eltemetve Tengerész Henrik, a híres felfedező. Az utolsó állomás Nazaré, a bájos halászfalu, melynek egyik kilátópontjáról gyönyörű látvány tárul a környező tájra. Rövid szabadidő, majd visszautazás Lisszabonba. A program ebédet nem tartalmaz.

5. nap o Lisszabon - Budapest

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Lisszabonból Budapestre átszállással. Érkezés a késő esti órákban.

Minimum létszám: 20 fő

Szállás:

4 éjszakai szállás négycsillagos szálloda kétágyas szobáiban


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - Lisszabon - Budapest útvonalon átszállással turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal, transzferek légkondicionált autóbusszal

  • 4 éjszakai szállás négycsillagos szálloda kétágyas szobáiban

  • reggelis ellátás

  • transzferek és félnapos városnézés belépővel a Szent György várba

  • helyi idegenforgalmi adó Lisszabonban

  • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára

Az ár nem tartalmazza:


  • félpanzió felára (3 vacsora italfogyasztás nélkül)

  • szilveszteri vacsora felára

  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • fakultatív programok (min. létszám 10 fő)
    félnapos kirándulás: Sintra, Cabo de Roca
    egész napos kirándulás (Fatima, Batalha, Nazaré)

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-30 - 2025-01-03 4 éj Kétágyas standard szoba Reggeli 449.000 Ft Ft/fő, Kétágyas standard szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok