Horvátország egyénileg

adriai apartmanok, kempingek, hotelek

Részletek

Egyiptom nyaralás

 

Részletek

Görögország nyaralás

Előfoglalási akció!!!

Részletek

Gran Canaria

Kanári-szigetek nyaralás repülővel

Részletek

Thaiföld, a mosolyok földje

csoportos körutazás és nyaralás repülővel

Részletek

Egyesült Arab Emírségek - Dubai

csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Részletek

Annabelle Hotel *****

Ciprus, Paphos, Paphos Útazonosító: 636629
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás

Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek

Leírás

Hasznos információk

Az Annabelle vendégei teniszezhetnek vagy squashozhatnak a szálloda pályáin, wakeboardozhatnak vagy golfozhatnak a közeli golfpályákon.

}

Szoba leírás

A szálloda 244 szobája a modern klasszikusok stílusában berendezett. Mindegyikhez saját erkély vagy terasz tartozik. Vannak olyan szobák, amelyek szabadon álló bungalókban helyezkednek el, egyesek jacuzzival a kertben, mások sövénnyel körülvett merülőmedencével. A szálloda 2018-ban felújítást végzett, amely után megjelentek a duplex szobák, amelyekből kilátás nyílik a tengerre és a kikötőre.

Az Annabelle Hotel szobái elegáns márvány elemekkel, valamint luxus felszereltséggel, köztük fürdőköpennyel és papuccsal rendelkeznek. Minden szoba minibárral, műholdas TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel felszerelt.

}

Szállás leírás

Az Annabelle Hotel Páfosz szigetén található. Az 5 csillagos hotel egy körülbelül 2,5 hektáros buja, árnyas kertekkel és többszintes medencékkel, vízesésekkel és vízesésekkel rendelkezik. A szállodának saját strandja van, homokos bejárattal a tengerbe és zöld pázsitokkal,napozóágyakkal. Az Annabelle Hotel szobái elegáns márvány elemekkel, valamint luxus felszereltséggel, köztük fürdőköpennyel és papuccsal rendelkeznek. Minden szoba minibárral, műholdas TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel felszerelt.

Emellett a vendégek igénybe vehetik a szomszédos Almyra szálloda összes szolgáltatását és éttermét. Az Annabelle öt bárral és öt étteremmel rendelkezik. A helyszíni Mediterraneo étterem hagyományos ciprusi, görög és nemzetközi ételeket kínál bájos környezetben, kilátással a tengerre. A Fontana, az Annabelle fő étterme svédasztalos ételeket, valamint gyermekmenüt is kínál. Reggelente hiteles ciprusi reggelit szolgálnak fel.

Az Annabelle épületét Paphos helyi üzletei, tavernái és bárjai veszik körül. A vendégek városnézést élvezhetnek a városban, vagy számos vízi sport és tevékenység közül választhatnak a környéken. Paphos repülőtere 16 km-re található. Ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

}

Tengerpart

A szálloda saját, homokos tengerparttal rendelkezik.}

Tipp

A szálloda kiváló választás családoknak, baráti társaságoknak egyaránt.}

Transzfer

Felhívjuk a figyelmet, hogy a feltüntetett csomagárak nem tartalmazzák a transzfert a repülőtértől a szálláshelyig és vissza. Transzfer külön díj ellenében kérhető.

Utazási információk, tervezett menetrend

Repülés Wizzair vagy Ryanair menetrend szerinti járatával, Budapest vagy Debrecen indulással dátumtól függően.

Poggyász kapacitás:

Utasonként (2 éves kor felett) 1 db fedélzetre vihető kézipoggyász, a légitársaság szabályzata szerint.

*A repülőjegy ára a legkedvezőbb repülőjegyre vonatkozik, amely nem tartalmazza a poggyászt, csak a kézipoggyászt.Amennyiben 20 kg-os feladott poggyász igényük van, kérjük vegyék fel irodánkkal a kapcsolatot, annak díjszabásaival kapcsolatban kollégáink tudnánk bővebb információt adni. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy menetrend-szerinti járat esetén a foglalás lemondása a speciális általános szerződési feltételeink szerint történik.

}

Étkezési rend

A szálloda reggelivel foglalható, de lehetőség van felár ellenében fél- és teljes panziót igényelni.

}
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok