Horvátország egyénileg

adriai apartmanok, kempingek, hotelek

Részletek

Egyiptom nyaralás

 

Részletek

Görögország nyaralás

Előfoglalási akció!!!

Részletek

Gran Canaria

Kanári-szigetek nyaralás repülővel

Részletek

Thaiföld, a mosolyok földje

csoportos körutazás és nyaralás repülővel

Részletek

Egyesült Arab Emírségek - Dubai

csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Részletek

BAHIA PRINCIPE GRAND AQUAMARINE *****

Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Punta Cana Útazonosító: 634233
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás

 

Leírás

Leírás:

Punta Cana üdülés

Jellemzők

Az elegáns és tágas üdülőszálloda-komplexumot 5 mesés szálloda alkotja, melyek részben átjárhatóak. A pálmafák és a Karib-tenger kékje hívogató hátteret biztosít a nyugodt pihenéshez, vagy az aktív kikapcsolódáshoz egyaránt. Ajánljuk aszállodát feltöltődésre vágyó pároknak. Az étteremhez kapcsolódóan egy tengerpari esküvők rendezésére alkalmas pódiumot alakítottak ki, így esküvőt, évforduló tervező párok részére is kiváló választás! Csak felnőtt vendégeknek!

Fekvése

Az ötcsillagos szálloda Punta Cana repülőterétől kb. 30 percnyi autóútra, a Playa Bavaro fehér homokos tengerpartján helyezkedik el. A Bahia komplexum egyik tagjal.

Szolgáltatások
Strand: A szálloda a széles, fehér homokos kristálytiszta vízparton helyezkedik el korallzátonyok által körülvéve. A medence mellett elhelyezkedő háromszintes villák a trópusi kertre néznek.

Sportok és szórakozás: 2 szabadformátumú medence, a partján pihenősarkokkal, Balinéz ágyakkal és napernyőkkel. Az aktív kikapcsolódást többek között edzőterem, 3 teniszpálya, asztalitenisz és minigolf pálya szolgálja. A szálloda táncoktatást, aerobik órákat is szervez vendégeinek naponta a parton. Térítés ellenében vehető igénybe a wellness részleg, valamint számos sportolási lehetőség: windsurf, vitorlázás, búvárkodás (PADI), vízisí és a banánhajózás. (A nem motorizált sporteszközök igénybevétele napi 1 órában ingyenes.)

Gasztronómia és éttermek: 11 étterem (közülük kettő közvetlenül a tengerpartra néz), olasz, japán és mexikói konyhával, 13 bár, diszkó. Az all inclusive szolgáltatás keretében teljes ellátás büférendszerben, valamint helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok, animációs és szórakoztató programok várják a vendégeket.

A repülőhelyekre az egyes időpontokban a minimum létszám 10 fő.

Az aktuális járványügyi előírások befolyásolhatják a szállodák egyes szolgáltatásainak, létesítményeinek igénybevételét, melyek a járványügyi helyzettől függően előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a sargasso vagyis tengeri fű áprilistól októberig a tengerpartokon megjelenő hínár vagy moszat, melyet a tengervíz hullámai sodornak a partra. Az időjárástól függően április előtt és október után is észlelhető. A szállodák folyamatosan, nagy erőkkel takarítják a partokat.

Szállás:

 

Junior Suite


A Junior Suite típusú lakosztályok a trópusi kertre néznek. Alapterülete: 40 m2. Felszereltsége: légkondicionáló, ventilátor, hajszárító, televízió, telefon, széf, kávéfőző, minibár, balkon vagy terasz, ingyen wifi, étkezőasztal, vasaló. A szobában 2 felnőtt elhelyezésére van lehetőség.

Ellátás

all inclusive


reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben. Gazdag választék a főétkezéseknél, valamint napközben snack ételek, tea, kávé, üdítőitalok, víz fogyasztható. Alkoholos italok 24 óráig fogyaszthatók: sör, bor, koktél, párlatok széles választékban.

Szolgáltatások:


Fakultatív programok


A fakultatív programok a helyszínen fizetendők.


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - Punta Cana - Budapest útvonalon turista osztályon átszállással
    a januári és februári indulású időpontoknál Bécs - Punta Cana - Bécs útvonalon turista osztályon kanadai átszállással (ezeknél az indulásoknál eTA utazási engedély kiváltása szükséges).
    Az utazás tartalmaz 1 db utastérbe vihető kézipoggyászt és 1 db 23 kg-os feladott poggyászt.

  • kiválasztott időponttól függően 10 vagy 14 éjszakai szállás kétágyas szobában

  • all inclusive ellátás

  • retúr repülőtéri transzfer légkondicionált autóbusszal

  • magyar nyelvű asszisztencia a helyszínen

    A repülőhelyekre a konkrét időpontokban a minimum létszám 10 fő.

    A szabadon választott időpontokban a repülőjegy és a szálloda lekéréssel foglalható, és a visszaigazolást követően válik véglegessé a foglalás. A részvételi díj irányár, mely a rendelkezésre álló szabad kapacitás függvényében változhat.

Az ár nem tartalmazza:


  • útlemondási biztosítás

  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás

  • eTA engedély (a januári és februári indulású időpontoknál szükséges; az irodánkban történő ügyintézés díja 10 000 Ft/fő)

  • fakultatív programok magyar nyelven (helyben fizetendő)
    ? Samana kirándulás
    ? Santo Domingo és Altos de Chavon
    ? Saona kirándulás
    ? Macao - Cap Cana kirándulás

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-10-23 - 2024-11-03 11 éj Junior suite All inclusive 979.000 Ft Ft/fő, Junior suite, All inclusive, 2 felnőtt
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok