Horvátország egyénileg

adriai apartmanok, kempingek, hotelek

Részletek

Egyiptom nyaralás

 

Részletek

Görögország nyaralás

Előfoglalási akció!!!

Részletek

Gran Canaria

Kanári-szigetek nyaralás repülővel

Részletek

Thaiföld, a mosolyok földje

csoportos körutazás és nyaralás repülővel

Részletek

Egyesült Arab Emírségek - Dubai

csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Részletek

TENGERPARTI HÉTVÉGE BARCELONÁVAL ****

Spanyolország, Barcelona, Barcelona Útazonosító: 631036
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás helyi magyar idegenvezetéssel

Kontinensünk egyik legragyogóbb városa, Barcelona az utóbbi évtized átalakításainak köszönhetően csak még szebb lett. Katalónia központjának látnivalói megszámlálhatatlanok. A középkori, gótikus városmag páratlanulgazdag építészeti öröksége, Gaudí organikus-mesebeli épületei, a Ramblán korzózó, vidáman nyüzsgő helyeik, a kicsi, hangulatos éttermekből kiszűrődő zene, a mindig kellemes éghajlat és az isteni konyha mind arra inspirál, hogy belevessük magunkat Barcelona forgatagába. A tengerparti üdülővárosban, Calella-ban lévő szálloda ideális kiindulópont Barcelona felfedezéséhez. Costa Brava homokos tengerpartján kipihenhetők a városlátogatás kellemes fáradalmai.

A csoportot helyi magyarul beszélő idegenvezető várja a barcelonai repülőtéren az érkezéskor és kíséretet nyújt a transzferek és a kirándulások alatt.

1. nap

Elutazás repülőgéppel Budapestről Barcelonába, transzfer a repülőtértől kb. 1 órás buszútra lévő szállodába. Útközben rövid megálló: a Montju?c-hegyen lévő Polgármester Kilátójából a város csodálatos panorámáját lehet élvezni. Szállás tengerpart közeli szállodában a Costa Braván.

2. nap

Délelőtt pompás ízek és színes élmények várják a La Boqueria piacon Barcelona szívében. Az első standokat az 1200-as években állították itt fel a város környéki farmerek, akik a Rambla utcáin árusították termékeiket. Napjainkban a tengeri herkentyűk, gyümölcsök, zöldségek, sonkák és péksütemények kavalkádja várja a látogatót, minden érzékszervére hatva. Az elárusítók kórusa keveredik a borospoharak koccanásával, a mediterrán fűszerek illata a katalán kolbásszal. Kóstoljon csokoládét, vagy olívabogyót - szabadidő áll rendelkezésére a felfedezéshez. Délután városnézés a katalán fővárosban: a Kolombusz szobor, a híres La Rambla, a Via Laietana a római eredetű, középkorban is használt városfalakkal, majd a Gótikus negyed, a Nagy Királyi Palota, a Szent Kereszt és Szent Eulália székesegyház, a Generalitat és Városháza gótikus palotája a Ciutadella Park, a Diadalív, a Santa Maria del Mar templom.

3. nap

Pihenés, szabad program. Kora délután fakultatív programlehetőség: félnapos autóbuszos kirándulás Montserratba, a lenyűgöző szépségű, sziklatömbön fekvő montserrati bencés kolostorhoz, amely a keresztény világ egyik legősibb Mária kegyhelye. Katalónia patrónája, a Moreneta (Fekete Madonna), a bazilikában látogatható. Siklóval lehet feljutni a Sant Joan-csúcshoz, ahonnan csodálatos panoráma tárul a látogatók elé. Visszatérés a szállodába az esti órákban.

4. nap

Pihenés a tengerparton, szabad program. Fakultatív programlehetőség: Gaudí Barcelonája - egész napos városnézés.

A Világörökség egyik legismertebb barcelonai nevezetessége, a Sagrada Familia (Szent Család bazilika) megtekintése. A 2010-ben XVI. Benedek pápa által bazilika rangra emelt templom, elkészültét követően a világ egyik legnagyobb bazilikája lesz. A Carmel-dombon folytatódik az út, ahol Gaudí másik világhíres alkotása, a Világörökség részét képező Güell Park található. A városnézés folytatása a belvárosban, a Paseo de Gracián, ahol a remek modernista épületek között Gaudí további két világhírű alkotása, a Casa Batlló (a Csontok háza) és a Casa Mil? (La Pedrera - a Kőbánya) megtekintése kívülről, majd rövid szabadidő.

5. nap

Szabadprogram. Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre repülőgéppel.

Minimum létszám 20 fő.

Szállás:

4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos Barcelona környéki (Costa Brava) szálloda kétágyas szobáiban


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - Barcelona - Budapest útvonalon diszkont légitársaság közvetlen járatával 1 db fedélzeti poggyásszal és 1 db kézipoggyásszal

  • repülőtéri transzferek

  • 4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos Barcelona környéki (Costa Brava) szálloda kétágyas szobáiban

  • félpanziós ellátás

  • félnapos városnézés

  • helyi magyarul beszélő idegenvezető a transzferek és a kirándulások alatt (a repülőúton nem kíséri idegenvezető a csoportot)

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • a szállodai bejelentkezéskor fizetendő idegenforgalmi adó 1,34 EUR/fő/nap

  • fakultatív programok (minimum létszám: 16 fő)
    ? Gaudí Barcelonája
    ? Montserrat

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-06-21 - 2024-06-25 4 éj Kétágyas szoba Félpanzió 319.000 Ft Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
2024-08-23 - 2024-08-27 4 éj Kétágyas szoba Félpanzió 359.000 Ft Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
2024-10-04 - 2024-10-08 4 éj Kétágyas szoba Félpanzió 279.000 Ft Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
2024-10-11 - 2024-10-15 4 éj Kétágyas szoba Félpanzió 269.000 Ft Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok