Horvátország egyénileg

adriai apartmanok, kempingek, hotelek

Részletek

Egyiptom nyaralás

 

Részletek

Görögország nyaralás

Előfoglalási akció!!!

Részletek

Gran Canaria

Kanári-szigetek nyaralás repülővel

Részletek

Thaiföld, a mosolyok földje

csoportos körutazás és nyaralás repülővel

Részletek

Egyesült Arab Emírségek - Dubai

csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Részletek

Puglia másik arca, repülővel

Olaszország, Puglia, Puglia Útazonosító: 628370
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

Program

1. nap

Budapest - Bari

Elutazás Budapestről az esti órákban Puglia fővárosába, Bariba. Transzfer a szálláshelyre, elhelyezkedés, vacsora.

2. nap

Castel del Monte - Andria

Reggeli után Puglia tartományának egyik jelképe, az UNESCO Világörökség részét képező Castel del Monte látogatására indulunk. A román és gótikus építészeti jegyeket is magán hordozó erőd egy a császári hatamat kifejező reprezentatív jellegű építmény, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a környékre, nem mellesleg Olaszország egyik legismertebb és leglátványosabb műemléke. Délután egy kellemes sétát teszünk Andriában, melynek gazdag történelme és kultúrája van.

3. nap

Vieste

Ezen a napon Puglia északi csücskével, az olasz csizma sarkantyújával ismerkedünk, mely tulajdonképpen maga a Gargano-félsziget. Legismertebb városa, Vieste, nagyon kedvelt turistaparadicsom, ahol élvezhetjük a helyiek vendégszeretetét, bebarangolhatjuk az óvárost a szűk, kanyargós kis utcácskákon át és különböző pontjairól megcsodálhatjuk a tengert. Itt már találkozunk a pugliai régióra oly jellemző fehér házakkal és felfedezhetünk a középkorból megmaradt faszerkezetű, halászatra használt építményt, az úgynevezett trabuccot. Az egész félsziget egy tenger által formázott mészkőhegységet rejt.

4. nap

Grotte di Castellana - Alberobello

Reggeli után a pugliai régió mintegy 3 km hosszú barlangrendszerébe látogatunk. A földalatti barlang Olaszország egyik leglátogatottabb barlangja, közel 122 méter mélyre nyúlik. A túraút 70 méter mélységben halad, ahol a látogatók megcsodálhatják a különböző színű, gyönyörű természeti képződményeket. Ezután a régió legismertebb, legbájosabb településéhez, Alberobellohoz látogatunk, mely fehérre meszelt kőkunyhóiról, az ún. trullókról híres. A város különleges hangulata és varázsa felejthetetlen élményt nyújt az idelátogatóknak.

5. nap

Trani - Bari - hazautazás

Utolsó napunkat Trani - az Adriai-tenger gyöngyszemének - felfedezésével kezdjük, mely egykor zarándokok és kereskedők célpontja volt. Kellemes sétát teszünk a történelmi központjában, ami felbecsülhetetlen értékű és szépségű műemléknek ad otthont, köztük a San Nicola Pellegrino székesegyháznak, a zsinagógának és Ognissanti templomának. Rövid szabadidő után tovább utazás Bariba, érkezést követően városnézésre indulunk helyi idegenvezetőnk kíséretével. Bari legfőbb látnivalói az ódon városfallal körülölelt Bari Vecchia városrészben találhatók, szűk és kanyargós utcácskák, apró terek biztosítják a hamisítatlan mediterrán hangulatot. A látnivalók közül említést érdemel a Szent Miklós Bazilika, mint a román kori építészet egyik legszebbike és az egyik legismertebb búcsújáróhelye. Szabadidő, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás menetrend szerinti járattal.

Tudnivalók

  • Utazás: Menetrend szerinti repülőjárattal
  • Elhelyezés: 4*-os szálloda 2-3 ágyas szobáiban Andriában
  • Ellátás: félpanzió (büféreggeli, menüválasztásos vacsora)
  • Helyszínen fizetendő belépőjegyek: 50 EUR/fő.
  • Minimum létszám: 15 fő
  • A díj a kisméretű (40x 30x 20 cm) kézipoggyászt tartalmazza.
  • 10, 20, 32 kg-os feladható poggyász, konkrét ülőhely, valamint elsőbbségi szolgáltatás felárért foglalható, ezen szolgáltatások árát 30 nappal az indulás előtt véglegesítjük, korábban ezek a szolgáltatások nem foglalhatók. A díj fix ülőhely foglalást nem tartalmaz, előfordulható, hogy bejelentkezéskor nem egymás mellé ülteti az utasokat a rendszer, így amennyiben ragaszkodnak az egymás melletti ülőhelyhez, úgy azt szintén 30 nappal indulás előtt tudják megvenni.

Előzetes menetrend

A tényleges menetrendről utasprogramunkban értesítjük
Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - Bari (BRI) 19:50 21:25
Bari (BRI) - Budapest (BUD) 22:15 00:05+1

A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják

Ismerkedjen meg Puglia északi részével, fedezze fel a gyönyörű tengerpartokat, hegyvidéki tájakat és festői városokat rejtő Gargano-félsziget legismertebb városát, Viestét, sétáljon az Adriai-tenger gyöngyszemének is nevezett Traniban és engedje, hogy északon is átjárja a dél-olasz életérzés.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-09-29 - 2024-10-03 4 éj 2 ágyas standard szoba Félpanzió 389.900 Ft Ft/fő, Félpanzió
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok