Horvátország egyénileg

adriai apartmanok, kempingek, hotelek

Részletek

Egyiptom nyaralás

 

Részletek

Görögország nyaralás

Előfoglalási akció!!!

Részletek

Gran Canaria

Kanári-szigetek nyaralás repülővel

Részletek

Thaiföld, a mosolyok földje

csoportos körutazás és nyaralás repülővel

Részletek

Egyesült Arab Emírségek - Dubai

csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Részletek

KARÁCSONY DALMÁCIÁBAN

Horvátország, Észak-Dalmácia, Zadar Útazonosító: 579655
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Leírás

Karácsony ünnepén is az Adria varázslatos vidékére invitáljuk Önöket ! Ünnepi öltözetben láthatja Zadar, Split és Varasd városokat, a Krka vízesést, és emellett a szálloda wellness része tökéletes ellazulást és kikapcsolódást nyújt! Tegye felejthetetlenné az idei karácsonyt és csatlakozzon hozzánk a szentestén is!

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Zadar Hotel Funimation 4*, 3,5 km-re a Zadar központjától, a tengerpart közelében. Szobák: franciaágy (csak néhány pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, TV, ingyenes WiFi, minibár, széf, csak némelyik erkélyes. Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. Szálloda fedett medencéje, fitness és szauna díjmentesen használható. Wellness rész térítés ellenében.

Ellátás: 3 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora ). A vacsorához ital is tartozik (korlátlan csapolt: bor, sör, víz, üdítő).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest BOK Sportcsarnok, Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont:
2024. december 23-26. 

1.nap Zadar  
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Késő délutáni órákban érkezés Zadar óvárosba. A történelmi belváros számos magyar vonatkozású emléket őriz. Először megnézzünk a Zadar város adventi fényeit, az adventi vásárt  és kihagyhatatlan „nap üdvözletét” (séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”).  A karácsonyi énekek dallamai, a forralt bor és a forró csokoládé kellemes illata tölti be a város utcáit, felejthetetlen élményt nyújtva minden látogató számára. Majd szállás felé haladunk, vacsora a szállodában. 

2.nap Krka vízesés, Split
Ízletes reggeli után fantasztikus fakultatív program keretén belül egy sétára visszük Önöket a csodaszép Krka Nemzeti parkba, mely a Plitvicei-tavak mellett a leglátogatottabb horvát nemzeti park. Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka-folyó vízének varázslatos játékán és zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Frissítő sétát követően irány Dalmácia fővárosa! Itt megismerheti a téli pompába öltözött Split várost. Splitben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik körül. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat az adventi vásáron, város tágas terein, szűk utcáin és felfrissülhet dalmát ínyencségekkel, vidám arcok között, mert már a levegőben is érezni lehet a karácsony hangulatát!. Részvételi díj Krka belépővel: 25 Eur/fő. 

Visszaérkezés a szállodába pont vacsora előtt, hogy a szentestére felkészüljön az ünnepélyes hangulatú vacsorára! 

3.nap Zadar, délutáni lazítás
Ma, karácsony napján nem sietünk!
Kényelmes reggeli után Zadar óvárosba bemegyünk buszunkal. Gyalogos városnézés közben ismerkedünk a történelmével és felkeresünk számos magyar vonatkozású emléket, nevezetességeket, megnézzük a híres tengeri orgonát, ha szerencsénk van, a hangját is hallhatjuk. Most mi is átérezhetjük a város nyugalmát! Szállodába visszatérve mindenki kedve szerint lazíthat a szálloda medencéjében, wellnessében! Önnek is jár a pihenés! 

4.nap Varasd
Ízletes reggeli után, búcsút intünk az Adriának, kényelmes szállodánknak és észak felé utazunk! Határ közelében megnézzünk  Horvátország legrégebbi, és egyik legnagyobb barokk stílusú városát, Varasd-ot, melyet az Angyalok városának is hívnak.Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre késő esti órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

KARÁCSONY DALMÁCIÁBAN - ZADAR   4 nap / 3 éj  2024.
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Félpanzió / fő 12.23 - 12.26.
Felnőtt 149 900 Ft (385 Eur)
Egyágyas felár  39 900 Ft (105 Eur) 
3. ágyon 12 évig  129 900 Ft (335 Eur)

Figyelem! Társítási lehetőség 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 20 EUR/fő.

Audio guide: 2200 Ft/fő (5 Eur/fő)

Fakultatív programok (min. 25 fő esetén):
Split Krkaval: 25 EUR/fő.

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, programokat, szállást félpanzióval és italokkal, magyar idegenvezetőt, fedett medence használatát.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programot és a belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Utasbiztosításról:
- Irodánknál a Colonnade/Atlasz biztosító utasbiztosítását lehet megkötni (Classic vagy Premium típus). 
- Utas biztosítás megkötése nélkül, vagy classic típus megkötésénél az útlemondási biztosítás önrésze 15%. 
- Útlemondási biztosításának önrésze (15%) kiváltható, amennyiben a megrendeléssel egyidőben megköti a prémium típusú biztosítást.
- ajánlatkérés/megrendelés esetén a kalkulátorban kiválasztható a biztosítás típusa!
BBP tájékoztató ITT, Útlemondási biztosítási nyilatkozat ITT.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-23 - 2024-12-26 3 éj, min. éjszakák száma: 3 2 ágyas (pótágyazható) Félpanzió 149.900 Ft Ft/fő/3 éj félpanzió
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok